ich-zapfe

Isknuser - Wessamat C-103, højtydende elektrisk, til barer og restauranter


Varenummer NEW-5644

Producent: ich-zapfe

Vejledende pris DKK 10,298.00
DKK 9,011.12 *
Indhold 1 stykke
Klar til levering inden for 24 timer!

* Inkl. moms ekskl. Levering

Isknuser - Wessamat C-103, højtydende elektrisk, til barer og restauranter

Wessamat C-103 Isknuser er et vigtigt værktøj til enhver bar eller restaurant, der serverer kolde drikke. Dens kompakte design lavet af højkvalitets rustfrit stål giver nem og effektiv brug til hurtigt og perfekt at knuse is. Her er grunden til, at Wessamat C-103 isknuseren bør være en del af dit udstyr:

  • Enestående ydeevne:Med sin kapacitet på op til 3 kg is i minuttet kan Wessamat C-103 isknuseren nemt håndtere store mængder is for at opfylde dine behov, selv i de travleste perioder .
  • Generøs forsyning:Den 1 kg iskapacitet giver dig mulighed for kontinuerligt at levere knust is i myldretiden uden at afbryde processen.
  • Lav energiomkostning:Takket være dets minimale strømforbrug på kun 0,15 kW er isknuseren ikke kun kraftfuld, men også ekstremt energieffektiv, hvilket resulterer i betydelige besparelser på energiomkostningerne.
  • Kompakt design:Med en størrelse på 175/330/315 mm kan isknuseren nemt passe ind i ethvert køkken eller bar uden at optage værdifuld plads, samtidig med at den efterlader plads nok til andre enheder eller tilbehør .
  • Justerbar knusekraft:Knusningskraftjusteringen giver dig mulighed for at justere konsistensen af ​​den knuste is i henhold til dine personlige præferencer eller opskriftskrav.
  • Brugervenlig betjening:Isknuserens brugervenlige design sikrer intuitiv betjening selv for uerfarne brugere, hvilket sparer værdifuld tid i dine travle aktiviteter.
  • Robust konstruktion:Brugen af ​​rustfrit stål sikrer ikke kun en lang levetid, men også nem rengøring og vedligeholdelse for at opfylde hygiejnestandarderne i dit køkken eller bar.
  • Alsidig anvendelse:Isknuseren er ikke kun til cocktails - den er også ideel til smoothies, smoothies og andre kreative drinkvarianter for at diversificere dit tilbud og glæde dine kunder.
  • Elegant design:Isknuserens moderne og attraktive design bidrager ikke kun til din effektivitet, men giver også din bar eller køkken en moderne æstetik, der vil imponere dine gæster.</ li>
  • Enestående service:Vi tilbyder ikke kun førsteklasses produkter, men også førsteklasses kundeservice. Wessamat C-103 Isknuser kommer med en garanti for at beskytte din investering og en 100 % tilfredshedsgaranti.

Med den eksklusive Wessamat C-103 isknuser vil du være i stand til at tilbyde dine kunder perfekt forfriskende drinks. Gå ikke glip af muligheden for at optimere præsentationen af ​​dine drinks - bestil din Wessamat C-103 isknuser nu!

Brug af Wessamat C-103 Isknuser

Wessamat C-103 Isknuser er et vigtigt værktøj til enhver bar eller restaurant, der serverer forfriskende drinks. Den kan bruges til:

  • Tilbered cocktails
  • Forbered smoothies
  • Forbered smoothies
  • Tilbered kreative og originale drinks

Sådan bruger du Wessamat C-103 isknuseren

Wessamat C-103 isknuser er nem at bruge. Hæld blot isen i tragten, tryk på tænd/sluk-knappen og lad isknuseren gøre arbejdet. Den knuste is er så klar til at blive brugt til dine drinks.

Rengøring og vedligeholdelse

Wessamat C-103 Isknuser er nem at rengøre og vedligeholde takket være dens højkvalitets rustfri stålkonstruktion. Du skal blot vaske med varmt vand og mild sæbe for at fjerne snavs eller bakterier. Regelmæssig rengøring er afgørende for at opretholde hygiejnestandarder i dit køkken eller bar og for at forlænge isknuserens levetid.

Vare-ID 453370
Tilstand
Aldersklassificering Ingen aldersbegraensning
Producent ich-zapfe
Fremstillingsland Tyskland
Indhold 1 stykke
Vaegt 10000 g
Nettovaegt 10000 g
Dimensioner 330×175×315mm

Hurtig levering Vi leverer hurtigt. Med DHL vil din pakke være med dig på ingen tid!

top kvalitet Produkter af højeste kvalitet fra verdens førende producenter!

Kundetilfredshed Mere end 90% af vores kunder er tilfredse og anbefaler os til andre.

sikkerhed Sikker online shopping med SSL-certifikat.

Du kunne også være interesseret i: